A reptéri parkoló a legkényelmesebb megoldás

A reptéri parkoló a legkényelmesebb megoldásA reptérre kijutásra számtalan különböző módszer van, lehet menni taxival, tömegközlekedéssel, vagy pl. saját autóval is. Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya is, most a legkényelmesebb megoldásról, az autós érkezésről lesz szó.

Autóval általában azok érkeznek repülés előtt, akik vidékről jönnek. Nem elég azonban Pestre felmenni, ott parkolóhelyet kell találni, előre ki kell fizetni az esetleges parkolási díjakat, és utána még ki is kell jutni a reptérre a sok csomagunkkal együtt. Ez vagy tömegközlekedést szokott jelenteni, vagy az aranyárban mért taxizást. Van azonban olyan lehetőség, amely a saját autós érkezést biztosítja, de nemcsak a Pestre érkezés, hanem a teljes utazás kényelmes lesz. Ez a lehetőség a reptér körüli parkolók egyike.

Nem szabad összetéveszteni a reptér területén történő parkolással ezeket a lehetőségeket, mert ezek független, külsős cégek a reptér környékén. Ez azonban nem hátrány, hanem éppen előny, mert a reptéren belüli parkolókból csak sok gyaloglással lehet eljutni a terminálokig, a reptér körüli parkolóknál azonban nincs ilyen probléma, mert a cég reptéri transzfert biztosít, ami közvetlenül a terminálhoz fog minket eljuttatni a parkoló autónktól. Ráadásul nemcsak a kijutás, hanem a visszaút is meg van oldva, mert a parkoló kiküldi a transzfert értünk akkor is, amikor landol a gépünk.