Jogi nyilatkozat

Általános információk

A site (a www.szigetvaritakarek.hu szerveren elérhető internet szolgáltatás) vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!
A Szigetvári Takarékszövetkezet. (a továbbiakban: Szigetvári Takarék) weboldalai, és az azon található mindennemű tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag a Szigetvári Takarék kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.
A Szigetvári Takarék weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok teljességéért, pontosságáért a Szigetvári Takarék felelősséget nem vállal. A honlapon szereplő aktuális ajánlatok, konstrukciók nem minősülnek ajánlattételnek. Az aktuális feltételrendszert a bankfiókokban közzétett mindenkor hatályos Általános és Üzletági Üzletszabályzatok és Hirdetmények tartalmazzák és határozzák meg.
A Szigetvári Takarék nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A személyes adatok és a banktitok védelme
A Szigetvári Takarék bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Szigetvári Takarékhoz, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Szigetvári Takarék - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.
A Szigetvári Takarék az ügyfelei személyére, adataira, vagyoni helyzetére, üzleti tevékenységére, gazdálkodására, tulajdonosi, üzleti kapcsolataira, az ügyfelek nála vezetett számláinak egyenlegére, forgalmára vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt, megoldást banktitokként kezel.
A Szigetvári Takarék az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

Impresszum
Szolgáltató: Szigetvári Takarékszövetkezet
Igazgatóság Elnöke: Dr. Kiss Endre
Telephely: 7900 Szigetvár, József Attila út 19.
Cégjegyzékszám: Cg.: 02-02-000186
Adószám: 10043086-2-02

Kérdések, vélemények
A Szigetvári Takarék tevékenységét a PSZÁF 1997. december 11. napján kelt, 883/1997/F. számú tevékenységi engedélye alapján folytatja.

 

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2010 takarekpont

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...