Partnereink

image

Takarékbank Zrt. OTSZ, OTIVA, KÖT biztosító

A magyar takarékszövetkezeti szektor csúcsszervei a központi bank, az érdekvédelmi szervezet, az intézményvédelmi alap, valamint a biztosító egyesület segítségével képesek a takarékok versenyképes feltételek mellett kínálni szolgáltatásaikat piaci pozíciójuk erősítése érdekében.
 


image

Garantiqa Hitelgarancia Zrt.

Készfizető kezesség vállalásával katalizátorként működik közre a hazai kis- és középvállalkozások hitelezése során, elősegítve a kkv-szektor gazdasági pozícióinak erősödését.
 


image

Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány
 

Az alapítvány célja a vidéki kis- és középvállalkozók hitelképességének növelése, hitelhez jutási feltételeinek javítása, pénzügyi életképességének biztosítása készfizető kezesség nyújtásával.
 


image

Fundamenta Lakáskassza Zrt.

A lakáskassza töretlen fejlődésének záloga az ügyféligények szerinti, folyamatos termékportfólió-bővítés és újabb pénzintézetek bevonása a partneri körbe.
 


image

Magyar Fejlesztési Bank Zrt.

A bank közvetíti az állam közvetlen vagy közvetett fejlesztési forrásait, banki eszközeivel biztosítja a célokhoz kapcsolódó támogatások optimális felhasználását és a preferenciák érvényesülését.


image

Kereskedelmi és Iparkamara

A menedzserszemléletű kamara fő feladata a kis- és középvállalatok érdekeinek védelme, piaci érvényesülésének elősegítése és nemzetközi együttműködési lehetőségek kialakítása.


image

Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége

A „Mindent a Vállalkozókért” szlogen jegyében
tevékenységének középpontjában
a kis- és középvállalkozások részére nyújtott szolgáltatások állnak.

 image

Art-Cash Kft.

2007-ben alakult több hazai ékszer és pénzügyi szolgáltató piacon működő cég illetve országos üzlethálózat tulajdonosainak társulásával. A tulajdonosok célja olyan üzlethálózat kialakítása és működtetése melyben évtizedes tapasztalatokkal rendelkező szakemberek nyújtanak komplex szolgáltatást (záloghitelezés, értékbecslés, műtárgy és ékszerkereskedelem ) már meglévő és jövőbeni ügyfeleink részére.


image

MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt.

Az MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. tevékenysége teljes egészében a JEREMIE típusú, visszatérítendő támogatási formák működtetéséhez kapcsolódik, amelynek célja a mikro- kis- és középvállalkozások hitelképességének javítása....folytatás


image

Hotel Makár - Sport és Welness****

Univerzális hotel és szabadidőcentrum Pécsett, az egyetemi városrészben, zöldövezetben, a történelmi belvárostól és a PTE klinikáitól néhány percnyi távolságra. A gyönyörűen parkosított központ a szállodai és wellness szolgáltatásokon túl kitűnően alkalmas esküvők, nászutak, családi és üzleti találkozók, sportrendezvények, konferenciák,
szabadidős rendezvények színvonalas lebonyolítására.


image

Katicatanya

Programok tucatjait a Kalandpark biztosítja, amelynek célja kettős. Egyrészt bemutatni a különböző háziállatokat, köztük őshonos magyar fajokat (mangalicákat, rackákat, magyar szürkéket), azok természetes környezetében számos játszva-tanító felirattal, ismeretterjesztő táblával, illetve bemutatni a hagyományos gazdálkodás eszközeit, az ekét, a traktort és a kombájnt. Másrészt sok játékkal, ügyességi akadálypályákkal, hancúrpajtával tesszük az élményt teljessé. Programjaink a következő tematikát követik:

  • gazdálkodással kapcsolatos
  • kézműves foglalkozások,
  • hagyományőrző foglalkozások,
  • természetismereti foglalkozások.

Az élményt teszi még gazdagabbá tucatnyi kültéri és beltéri játszva-tanító alkalmatosság, Játék, a XIII. századot idéző Lovagvár és a völgy aljában fekvő Katica Tó.

2011-ben Szilveszter a Katica Tanyán.

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2010 takarekpont

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...